torstai 22. toukokuuta 2014

Kouluvalkku ja Niilolla tunti

Kerron nyt tässä puhelimella nopeeta eilisistä tunneista ;;). Ensin mulla oli 18-19 valmennus. Jutta oli kipee niin Kirsi sitten piti valkun. Ensin verkattiin itsenäisesti. Sitten mentiin vuorotellen HeC merkin kouluradan osia, kun sunnuntaina on kisat. Siiri oli taas aluksi perus Siiri eli vähän laiska ja vastutteli taivuttamista.. Sitten kun sain sen reippaaksi, niin sitten se ei enään meinannut hidastaa ollenkaan :DD... Muuten meno hyvin ja tuli kivoja pätkiä välillä!
Menin perus tunnilla Niilolla :33. Ensin verkattiin ihan normisti, mutta verkan jälkeen otettiin satula pois. Ensin mietin, että miten tuun pysyyn nipan ravissa selässä, mutta ihan ok pysyin kumminkin :D...menin siis vain pätkissä ravia, enkä laukannut ollenkaan.. Menimme jotain pujottelua ja sitten myös kahta puomia käynnissä, ja kun hevosen toinenkin takajalka oli tullut puomin yli niin piti sanoa hep, nyt tms.. Tunnin jälkeen Nipa menikin talliin.
Isini ratsasti Almalla taas sillä välin kun mulla oli valkku. Ne meni ekaa kertaa laukkaa ja niillä meni super hyvin O.o!!
Eilen oli myös luokkaretki porvooseen, jossa käytiin mm. ravintiola Hanna-Mariassa, veistosmuseossa, Runebergin kotona ja Brunebergin puodissa. Nelli tuli meille vielä sitten yöksi ::). Ja kuva on otettu sitten ihan puhelimella tietokoneen ruudusta pysäytetystä videosta, että laatu on sitten sen mukainen...
Tänään mennään muutes syömään mummun, äitin ja T**in kanssa, koska äitillä on syndet ::)!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti